tirsdag 30. november 2010

Kalendertid


Her er resultatet av mitt aller første syprosjekt, nemlig fjorårets julekalender. Jeg er sånn midt imellom fornøyd med resultatet, men Andreas har ihvertfall kikket spent opp på den de få dagene den har hengt oppe.
Pakkene består av ting som ballonger, plastelina, små biler, kjeks, rosiner og andre små overraskelser.

Jeg har ikke rukket å fylle alle lommene enda, så om du har noen gode tips til små kalendergaver tas de imot med takk:)

Vi kommer også til å ha julekalender i guttelusbutikken der vi har et spesielt godt tilbud hver dag. Tilbudet blir annonsert her og på facebooksiden vår, så husk å kikke innom for dagens tilbud imorgen:)

4 kommentarer:

 1. Jeg er ferdig med kalenderen til guttene og de får tannbørster, dusjsåpe, badedyr med såpe i, vaskekluter (slike klumper som blir en vaskeklut når du har de i vann), såpebobler, tegnesaker, togbanedeler (billige fra biltema som kan brukes sammen med brio sine), tog fra biltema, trebil fra kremmerhuset, saks (slike som KUN klipper i papir), nissedrakt (dagen før nissefesten i barnehagen), strømpebukser, sokker, plastelina, dørskilt til rommene, kjevler (den dagen vi skal bake pepperkaker) og sikker enda mer jeg ikke kommer på... :) Gleder meg til gutteluskalenderen!

  Ha en fin dag. Og forresten, kalenderen du har sydd var fin! <3

  KLEM

  SvarSlett
 2. Er det ditt første syprosjekt? Så flink du er! *mektig imponert*
  Kalendergaver som falt godt i smak hos nevøene mine var aktivitetsdager, i kalenderen lå det en lapp med f.eks. "pepperkakebaking" eller "gå tur i skogen". Billig, koselig og kjekt for alle ;)

  SvarSlett
 3. Så flott en kalender du har laget, her er det små dinosauruser, og andre små figurer i pakkekalenderen til Dylan.
  Julaften får han bygg mester bob film..

  Tenkte å tipse om aktivitetsdager men ser noen var kjappere :-))

  SvarSlett